Присуджено перші премії ім. Г.Є. Пухова для молодих вчених

Як уже повідомлялось, 15 травня 2020 р. відбулася XXXVIIІ НАУКОВО-ТЕХНІЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ МОЛОДИХ ВЧЕНИХ ТА СПЕЦІАЛІСТІВ ІНСТИТУТУ ПРОБЛЕМ МОДЕЛЮВАННЯ В ЕНЕРГЕТИЦІ ім. Г.Є. ПУХОВА НАН УКРАЇНИ присвячена ДНЮ НАУКИ ТА РОКУ МАТЕМАТИКИ В УКРАЇНІ.
Серед найкращих доповідей молодих вчених Інституту на конференції було виділено:
1. Кириленко Юрій Олександрович, ІПМЕ ім. Г.Є. Пухова НАН України, аспірант, «Оцінка радіологічних наслідків подій із розливом рідких радіоактивних середовищ в контексті аналізу безпеки АЕС»
2. Терехов Володимир Євгенович, ІПМЕ ім. Г.Є. Пухова НАН України, аспірант, «Моделирование стоимости энергии, вырабатываемой ветроэлектрической установкой»
Тому, на основі Положення про Премію ім. Г.Є. Пухова для молодих вчених керівництвом РМВ Інституту було запропоновано визнати Кириленка Ю.О. та Терехова В.Є. переможцями конкурсу на здобуття даної премії.
Це рішення було підтримано РМВ Інституту (11 голосів «за», 1 член РМВ не проголосував) та затверджено рішенням Вченої ради Інституту проблем моделювання в енергетиці ім. Г.Є. Пухова НАН України, протокол №9 від 28 травня 2020 р. (одноголосно).
Щиро вітаємо перших лауреатів премії ім. Г.Є. Пухова для молодих вчених: Кириленка Ю.О. та Терехова В.Є. з цією нагородою та бажаємо їм нових наукових здобутків.