Про присудження премії ім. Г.Є. Пухова для молодих вчених в 2023 році

Як уже повідомлялось, 17 травня 2023 р. відбулася XLІ НАУКОВО-ТЕХНІЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ МОЛОДИХ ВЧЕНИХ ТА СПЕЦІАЛІСТІВ ІНСТИТУТУ ПРОБЛЕМ МОДЕЛЮВАННЯ В ЕНЕРГЕТИЦІ ім. Г.Є. ПУХОВА НАН УКРАЇНИ присвячена ДНЮ НАУКИ В УКРАЇНІ.

Серед найкращих доповідей молодих вчених Інституту на конференції було виділено:

  1. Чайкін Михайло Михайлович, ІПМЕ ім. Г.Є. Пухова НАН України, аспірант, «Problems and prospects of implementing assessment of the level of maturity of cyber security processes of critical infrastructure objects of the energy sector of Ukraine in accordance with the NIST cybersecurity framework»

Тому, на основі Положення про Премію ім. Г.Є. Пухова для молодих вчених керівництвом РМВ Інституту було запропоновано визнати Чайкіна М.М. переможцями конкурсу на здобуття даної премії.

Це рішення було підтримано РМВ Інституту (9 голосів «за», 3 члени РМВ не проголосували) та затверджено рішенням Вченої ради Інституту проблем моделювання в енергетиці ім. Г.Є. Пухова НАН України, протокол №5 від 29 червня 2023 р. (одноголосно).

Щиро вітаємо лауреата премії ім. Г.Є. Пухова для молодих вчених Чайкіна М.М. з цією нагородою та бажаємо йому нових наукових здобутків.