Конференція «Стандарти безпеки: Промисловість, Енергетика, Інфраструктура», Харків, ХАІ, 6 грудня 2019р.

   Координатор НКП Горизонт-2020 «Безпека», заст. директора з наукової роботи О.А.Чемерис брав участь у щорічній конференції Харківського регіонального центру Індустрія 4.0. В рамках конференції зроблена презентація «Можливості і досвід виконання міжнародних проектів з кібербезпеки», де наведено інформацію щодо нових конкурсів програми Горизонт-2020 з напрямку «Безпека», які відбудуться в 2020 році.

    Конференція присвячена безпековим питанням для промисловості та об’єктів критичної інфраструктури в контексті виконання проекту aCampus. Головними питаннями конференції є розгляд стану та перспектив розвитку функційної та кібербезпеки в індустріальних системах. Особлива увага конференції була приділена питанням використання міжнародних стандартів в безпеці. Презентовано білу книгу, в якій представлено серію стандартів ISA99/IEC 62443, виклики щодо їх впровадження, єдиний фреймворк для кібербезпеки та функційної безпеки.

Скачати можна за посиланням

https://tk185.appau.org.ua/cybersecurity/?fbclid=IwAR2Yo-Kk9JyKR-U07VuGNV4KvC076cGJaztbSOxc8WIZw-NcHV6PoTo2J-s#secondPage .