Співробітники Інституту взяли участь у роботі ІІ Міжнародного форуму «КІБЕРБЕЗПЕКА – ЗАХИСТИ СВІЙ БІЗНЕС»

Співробітники Інституту проблем моделювання в енергетиці ім. Г.Є. Пухова НАН України взяли участь у роботі ІІ Міжнародного форуму «КІБЕРБЕЗПЕКА – ЗАХИСТИ СВІЙ БІЗНЕС», який відбувся 16.10.2019 року. Співорганізаторами заходу виступили Торгово-Промислова Палата України, Комітет з електронних комунікацій ТПП України, Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації України, спільно з компанією CIS EVENTS GROUP Ukraine.

У роботі заходу взяли участь лідери захисту Українського кіберпростору, представники приватного сектору та громадянського суспільства, відомі міжнародні експерти, представники органів центральної та місцевої державної влади.

Учасники обговорили ключові теми кібербезпеки: у політиці, технологіях, освіті і просвіті, обмінялися досвідом і дієвої інформацією для більш ефективної взаємодії бізнес-влада щодо створення Національної екосистеми кібербезпеки, як однією з основних складових  цифрового перетворення держави, економіки та бізнесу, успішного розвитку країни, напрацюють пропозиції і рекомендації для Президента України, уряду та парламенту держави.

Детальніше >>