Участь у ІV Міжнародній науково-практичній конференції «Становлення та перспективи розвитку державної системи захисту критичної інфраструктури в Україні»

28-30 жовтня 2021 року в місті Яремче (Івано-Франківська область) ОБСЄ спільно з Службою безпеки України, Прикарпатським національним університетом імені Василя Стефаника та під егідою Ради національної безпеки і оборони України організувало та провело щорічну ІV Міжнародну науково-практичну конференцію «Становлення та перспективи розвитку державної системи захисту критичної інфраструктури в Україні».

Метою заходу було обговорення поточного стану Законопроекту України «Про критичну інфраструктуру», а також визначення ролі і місця державних органів та сектору безпеки і оборони у загальній національній системі захисту об’єктів критичної інфраструктури. У рамках окремих панелей було обговорено проблематику та перспективи правового регулювання системи захисту критичної інфраструктури, питання, повязані з її кіберзахистом та захистом від  террористичних атак.

Старший науковий співробітник ІПМЕ ім. Г.Є. Пухова НАН України, к.т.н. Олександр Бакалінський взяв активну участь у цій конференції.

Програма заходу за посиланням: http://www.critical-protection.cf/programm.phtml