Захід «Кіберзагрози: як захистити уряди, корпорації та себе» під егідою America House

Заступник директора ІПМЕ ім. Г.Є. Пухова НАН України к.т.н. Коцюба І.В. виступив модератором заходу «Кіберзагрози: як захистити уряди, корпорації та себе» під егідою America House. Під час дискусії було розглянуто, хто стоїть за кібератаками та зломами, як вони впливають на світ у глобальному контексті та що можуть і повинні робити представники приватного та державного секторів, щоб реагувати та запобігати атакам у майбутньому.
Спікерами заходу виступили:
Боб Дженсен – консультує країни та корпорації стосовно ризик-менеджменту в надзвичайних ситуаціях, комунікаційних стратегій, протидії дезінформації та фейковим новинам. За 32 роки роботи на державній службі Дженсен керував діями уряду США з комунікацій в надзвичайних ситуаціях після сильного землетрусу на Гаїті, з ліквідації розливів нафти Deepwater Horizon і більш ніж 30 великих катастроф в США, включаючи ураган Сенді.
Марк Пфайфл – засновник і президент компанії “Off the Record Strategies”, що займається стратегіями та комунікаціями. Раніше Пфайфл обіймав посаду заступника помічника президента і заступника радника з національної безпеки зі стратегічних комунікацій та глобального охоплення.

Детальніше: https://www.youtube.com/watch?v=FWOcaSZiYQA