Про присудження премії ім. Г.Є. Пухова для молодих вчених в 2021 році

Як уже повідомлялось, 12 травня 2021 р. відбулася XXXІX НАУКОВО-ТЕХНІЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ МОЛОДИХ ВЧЕНИХ ТА СПЕЦІАЛІСТІВ ІНСТИТУТУ ПРОБЛЕМ МОДЕЛЮВАННЯ В ЕНЕРГЕТИЦІ ім. Г.Є. ПУХОВА НАН УКРАЇНИ присвячена ПРИСВЯЧЕНА 40-РІЧЧЮ ІНСТИТУТУ, ДНЮ НАУКИ В УКРАЇНІ ТА З НАГОДИ ВІДЗНАЧЕННЯ 30-Ї РІЧНИЦІ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ.

Серед найкращих доповідей молодих вчених Інституту на конференції було виділено:

  1. к.т.н. Шкарупило Вадим Вікторович, докторант ІПМЕ ім. Г.Є. Пухова НАН України, «Щодо застосування методу перевірки на моделі при проєктуванні інформаційно-технологічних систем суб’єктів ринку електроенергії»

Тому, на основі Положення про Премію ім. Г.Є. Пухова для молодих вчених керівництвом РМВ Інституту було запропоновано визнати Шкарупила В.В. переможцями конкурсу на здобуття даної премії.

Це рішення було підтримано РМВ Інституту (10 голосів «за», 2 члени РМВ не проголосували) та затверджено рішенням Вченої ради Інституту проблем моделювання в енергетиці ім. Г.Є. Пухова НАН України, протокол №7 від 20 травня 2021 р. (одноголосно).

Щиро вітаємо лауреата премії ім. Г.Є. Пухова для молодих вчених Шкарупила В.В.  з цією нагородою та бажаємо йому нових наукових здобутків.