Вийшла в світ колективна монографія «Systems, Decision and Control in Energy I. »(2020)

Вийшла в світ колективна монографія «Babak, V., Isaienko, V., & Zaporozhets, A. (Eds.). (2020). Systems, Decision and Control in Energy I. Studies in Systems, Decision and Control. doi:10.1007/978-3-030-48583-2» (https://doi.org/10.1007/978-3-030-48583-2), видавництво Springer Nature Switzerland AG.
Співавторами шести розділів є науковці та аспіранти нашого Інституту (Артемчук В.О., Гурєєв В.О., Каменева І.П., Кириленко Ю.О., Куцан Ю.Г., Лисенко Є.О., Попов О.О., Яцишин А.В.)
Дана книга присвячена проблемам в галузі енергетики та суміжних областях (включаючи хімію, транспорт, аерокосмічний, будівельний, металургійний та інженерно-технічний сектор). Представлене дослідження фокусується на забезпеченні експлуатаційної надійності, довговічності та безпеки енергетичного обладнання, а також на розробці систем управління, діагностики та моніторингу в енергетичній галузі. Крім того, багато розділів присвячено дослідженню екологічних наслідків діяльності енергетичних об’єктів, зокрема на забруднення навколишнього середовища у великих містах та промислових районах.
Щиро вітаємо наших колег та бажаємо їм подальших творчих досягнень!