Участь представників Інституту в семінарі-практикумі передових досліджень НАТО на тему «Цифрові технології для підвищення кіберстійкості в країнах з перехідною економікою»

Представники Інституту проблем моделювання в енергетиці ім. Г.Є. Пухова НАН України (Олександр Чемерис, Сергій Саух, Володимир Артемчук, Віталій Зубок, Вікторія Чьочь, Тетяна Білобородова, Андрій Давидюк, Михайло Празян, Інна Скарга-Бандурова) взяли активну участь у воркшопі «Цифрові технології для підвищення кіберстійкості в країнах з перехідною економікою», який відбувся 8-11 вересня 2024 р. у Варні, Болгарія. Наші фахівці, як співорганізатори заходу, зробили вагомий внесок у роботу робочих груп, панельні виступи та дискусії, запропонувавши нові підходи до вивчення резильєнтності та цифрових технологій.

Тема воркшопу є особливо актуальною для України в умовах триваючої агресії проти нашої держави. У цей складний час питання резильєнтності виходить за межі захисту критичної інфраструктури, стаючи життєво важливим для кожного громадянина України.

Детальніше за посиланням: https://www.linkedin.com/posts/pimee_we-are-pleased-to-announce-that-representatives-activity-7245544537224343554-wMTd